Samen hulp organiseren voor iemand of voor jezelf

Wil je samen met anderen op een makkelijke manier ondersteuning voor iemand anders of voor jezelf regelen? Maak dan een besloten hulpnetwerk aan!

Met een hulpnetwerk op wehelpen.nl kun je:

  • Veilig online contact houden met alle leden
  • Makkelijk activiteiten plannen en verdelen in de gezamenlijke agenda
  • Belangrijke documenten en informatie op één plek bewaren en delen
  • Altijd op de hoogte blijven van afspraken en ontwikkelingen

Maak een account aan of log in om een hulpnetwerk te starten.

Wil je eerst meer weten over wat een hulpnetwerk voor jou kan betekenen? Lees dan hieronder verder.

Snel en gemakkelijk samen ondersteuning regelen.

Omdat je bijvoorbeeld mantelzorger bent, of vriendin van iemand die een ongelukje heeft gehad. Je weet op wie je kunt rekenen, en wat er moet gebeuren. Je houdt elkaar met een kort bericht op de hoogte. En deelt belangrijke informatie, ideeën en documenten op een logische plek wanneer het jou uitkomt. Dat scheelt uren telefoneren!

Overzicht op elk moment van de dag.

Elke deelnemer kan activiteiten inplannen. Je geeft zelf aan wat je wanneer wilt doen. En wat er nog niet is geregeld. Kleine klusjes of terugkerende activiteiten: alles kan in het digitale overzicht worden vermeld.

Agenda

Een gedeelde online agenda die inzage geeft in alle activiteiten en hulp die nog geregeld moet worden. Plaats je een nieuwe activiteit in de agenda? Dan wordt iedereen uit het besloten hulpnetwerk automatisch op de hoogte gehouden.

Activiteiten

Een lijst met alle activiteiten en meer gedetaileerde informatie per activiteit. Overzicht van activiteiten met en zonder deelnemers, datum en tijdsduur.

Logboek

Aantekeningen om elkaar te informeren over de ontwikkelingen. Met de mogelijkheid om statusupdates, ideeën en tips eenvoudig te delen met elkaar en berichtgeving goed op elkaar af te stemmen.

Documenten

Alle belangrijke bestanden, brieven en documenten op één plek inzichtelijk voor iedereen in het hulpnetwerk. Een handig archief dat elke deelnemer direct kan downloaden.

Notities

Alle belangrijke informatie en contactgegevens gelijk beschikbaar en door alle deelnemers snel aan te vullen.

Leden

Het overzicht van personen die meedoen. Alle deelnemers kunnen activiteiten plannen in de agenda, berichten schrijven in het logboek en documenten uploaden.

Informatie over wie meedoet (en wie nog niet).

Of het nu de buurvrouw is, of die verre neef die af en toe langs komt: degenen die willen helpen, zijn snel bereikbaar. En als er meer of andere hulp nodig is, kun je eenvoudig iemand toevoegen.

Heb je vragen over WeHelpen in Luttelgeest?

HELP! maakt het makkelijk om hulp te vragen, aan te bieden en te organiseren. Wil je toch liever persoonlijk contact over je hulpvraag of aanbod of heb je een vraag over gebruik van wehelpen.nl? Mail ons en ontvang snel antwoord of bel èèn van onderstaande nummers.

luttelgeest@wehelpen.nl

Alda      0527-231254

Josè      0527-202428

Marian  0527-202859

Logo wehelpen

HELP!

Help! Luttelgeest hoort bij de #Ontmoeting.
Een vrijwilligersinitiatief dat de leefbaarheid in het dorp Luttelgeest wil vergroten.
Help! maakt gebruik van èn is onderdeel van het platform wehelpen.